Riba-roja destina 1,8 milions d’euros a Urbanisme, Parcs, Turisme, el Conservatori i Obres 

pleno ribarroja

S’han inclòs en el pla anual de contractació de 2023

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria destinarà 1’8 milions d’euros més en inversions públiques al llarg del present any en incloure aquesta quantitat econòmica en el Pla Anual de Contractació de 2023. Amb aquesta nova partida econòmica, el Pla de Contractació aprovat per l’equip de govern del PSPV s’eleva ja a 27,5 milions d’euros en total.

L’executiu local ha elevat al ple municipal les noves inversions que s’executaran durant els pròxims mesos amb càrrec al Pla de Contractació de 2023 que es va aprovar a la fi del passat any en diverses àrees i departaments municipals. Diversos sectors com a Urbanisme, Parcs i Jardins, Turisme, Qualitat Ambiental, Transports, Seguretat Ciutadana, el Conservatori de Dansa o Música o l’àrea d’Esports, entre altres.

L’àrea d’Obres Públiques a l’Ajuntament de Riba-roja de Túria serà un dels quals destinarà una quantitat major d’inversions municipals amb més de 520.000 euros sobre el volum global de les partides econòmiques que s’han donat compte al ple municipal. El Barranc dels Moros serà una altra de les prioritats, entre altres, per part de l’executiu local, així com diversos camins del terme municipal.

En Obres Públiques s’escometrà la reparació del tauler de la passarel·la provisional del Barranc dels Moros per valor de 33.000 euros, les obres per a la reparació del tram del camí *Els Pagaments amb una inversió de 29.000 euros, l’habilitació de noves aules per a la dansa amb altres 288.000 euros o l’asfaltat de camins rurals després d’un conveni amb els veïns afectats per un valor de 178.000 euros.

El departament de Turisme i Qualitat Ambiental comportarà, per part seua, una inversió superior als 494.000 euros en total, amb la instal·lació d’enllumenat públic en Canya l’Anguilla per 11.850 euros, una *Smart Office per 78.962 euros, un servei de gerència d’execució del pla PSTD per altres 82.600 euros, l’adequació de l’itinerari turístic del *Barranc *dels Moros per 11.800 euros o les campanyes de promoció per altres 33.000 euros. Aquests projectes es completen amb uns altres com el manteniment de les instal·lacions de protecció contra incendis en edificis municipals per altres 133.000 euros, el Centre d’Interpretació i formació del programa Gènesi Túria per 11.800 euros, instal·lació de passos intel·ligents per 30.000 euros, el subministrament i instal·lació d’una bàscula municipal per altres 39.998 euros o la instal·lació d’autoconsum per altres 17.100 euros, entre altres.

Els departaments d’Urbanisme i Parcs i Jardins tindran una inversió global de fins a 373.000 euros, amb l’enjardinament en la zona de la Reva i la plaça d’Adolfo Suárez per 65.000 euros, el condicionament en el Barranc dels Moros per 13.000 euros, la instal·lació d’un parc infantil en Gallipont per 13.000 euros o l’asfaltat del sector 15 de la Canya l’Anguilla per 15.600 euros.

Finalment, els projectes en la Policia Local i Seguretat Ciutadana amb la instal·lació de passos intel·ligents per 30.000 euros, el servei de reparació, manteniment de senyalització horitzontal de trànsit rodat en zones urbanes del terme municipal amb 60.000 euros o l’adquisició de sistema d’equipament audiovisual tàctic per a la policia local amb altres 12.600 euros o el subministrament d’instruments musicals per al conservatori amb 41.000 euros o el material tecnològic per a les aules del conservatori amb 6.600 euros.

L’alcalde Robert Raga ha subratllat la importància d’aquest pla de contractació municipal per a enguany “amb un notable nombre de projectes i programes en tots els departaments de l’ajuntament que serviran per a continuar millorant i incrementant els serveis públics per als ciutadans, amb un model de sistema basat en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient”.











Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà