Nyoquis amb marisc

nyoquis-marisc

Ingredients:
Dues tomaques triturades · ceba · all · 1/2 pimentó roig (xicotet) · 4 gambes · 200 gr rossellones (chirlas) clòtxines · 200 gr de gambetes · Brou de peix · vi blanc Per als nyoquis: (600 gr de massa) · ½ Quilo de creïlles · 50 gr de parmesà · 125 gr de farina blanca · 1 ou · nou moscada · sal

Nyoquis
Peleu les creïlles bollides i tritureu-les amb ajuda d’un passapuré. Afegiu els ous, el parmesà, la farina, la nou moscada i la sal. Pasteu amb l’ajuda d’unes pales i, quan la preparació adquirisca consistència, torneu a barrejar-ho tot bé. Amb xicotetes proporcions de massa formeu barres sobre la superfície de treball enfarinada.
Talleu les barres en porcions d’1 cm de llargària aprox. Poseu-les en aigua bollint i estaran fetes quan veieu que pugen a la superfície.


Guisat
Sofregiu les 4 gambes pelades en una cassola amb la gambeta, quan estiguen fetes aparteu-les i a la mateixa paella sofregiu l’all i el pimentó, deixeu-ho 5 minuts i després afegiu-hi la tomaca triturat, ho deixeu a foc lent mitja hora. En una paella sofregiu els caps i les corfes de les gambes, afegiu una mica de vi blanc i ho deixeu a foc fort fins que s’evapore l’alcohol, hi afegiu una mica de brou, ho deixeu bollir tres minuts, ho tritureu i ho aparteu.
A la cassola afegiu els nyoquis, el sofregit dels caps ja colat i el brou de peix, les gambes i les gambetes que teníeu apartades i les rossellones, ho deixeu 5 minuts bollint. Fem les clòtxines i les afegim al guisat. Ja el tenim per a emplata.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà