El PP de Vilamarxant inicia la campanya baix el lema ‘Anem a més’

Héctor Troyano, posa en marxa el seu projecte basat en la millora, el creixement i les oportunitats

Les eleccions municipals, ara sí, estan molt a la vora. Amb l’inici oficial de la campanya electoral, el Partit Popular de Vilamarxant ha aprofitat per a llançar el que és el seu lema de campanya: ‘ANEM A MÉS’, deixant patente quines són les seues intencions en el seu camí de tornada a l’alcaldia del municipi.


Per a donar el tret d’eixida a aquesta campanya electoral, el PP es va reunir anit en la seua seu municipal per a ultimar detalls. Tot seguit es van llançar als carrers com és tradició en la nit d’obertura de campanya per a procedir amb la tradicional pegada de cartells i pancartes de llarg a llarg del municipi.


Seguint la línia d’actuació que han anat marcant en els últims mesos, i en sintonia amb la direcció de la seua labor a l’Ajuntament de Vilamarxant, els populars liderats per Héctor Troyano aposten per continuar treballant per a millorar la qualitat de vida i el benestar de la població, per continuar fomentant l’ocupació, l’accessibilitat i la mobilitat, i per garantir serveis i oportunitats per a totes les persones. En definitiva, per a aconseguir construir la millor versió del municipi.


D’aquesta manera, les oportunitats, el creixement i el benestar es consoliden com l’eix central del programa del PP de Troià, i s’apliquen de manera transversal a tots els àmbits d’actuació que intervenen en la gestió municipal. A més, ho fan posant en valor la importància d’integrar les actuacions dutes a terme en la població del nucli urbà, també en l’extraradi, sense perdre de vista ni un sol moment les necessitats d’aquells que viuen a les urbanitzacions i disseminats de Vilamarxant.


Per al popular Héctor Troyano “en aquestes eleccions Vilamarxant es juga el seu futur entre dues opcions: una de creixement i benestar que representa el Partit Popular i una altra d’inacció i pèrdua d’oportunitats que representen altres partits locals”.


Els populars afronten aquestes dues setmanes de campanya, prèvies a la jornada electoral, amb ganes, il·lusió i força, determinats a continuar treballant pel millor futur de Vilamarxant, i el de cadascuna de les seues persones.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà