La Mancomunitat tanca una nova temporada de les lligues intermunicipals

La nova campanya esportiva donarà inici a partir d’octubre

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat les jornades de clausura de les lligues intermunicipals de futbol querubí (futbol 8), futbol sala, bàsquet i tennis en les quals han participat més de 900 xiquets i xiquetes de la comarca.

Com és habitual, la celebració de la fi de les lligues s’ha realitzat en diferents municipis del territori. Enguany la clausura de les lligues de futbol querubí i tennis s’ha celebrat a Riba-roja de Túria, les de bàsquet a Marines i les de futbol sala a Loriguilla.

El servei d’esports de l’àrea de Promoció Econòmica i Ús de la Mancomunitat s’encarrega de la coordinació, assessorament i suport als ajuntaments dels municipis de Camp de Túria en matèria esportiva. Les lligues de tennis, bàsquet i futbol sala formen part de Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, mentre que la lliga de futbol 8 querubí s’organitza íntegrament pel servei d’esports de l’ens supramunicipal.

Aquesta temporada 2022/2023 han participat 99 equips de centres escolars, clubs, escoles esportives municipals i associacions esportives de tot el territori. La Mancomunitat ha repartit als equips un total de 50 xarxes per a canastres, porteries i pistes de tennis, a més de 308 pilotes de futbol 8, futbol sala i bàsquet, 200 pilotes de tennis. També ha lliurat al voltant de 450 diplomes i medalles i 30 trofeus.

Després de gaudir dels actes de clausura en els quals es van fer lliurament de medalles, diplomes i trofeus a tots els equips participants, es dona per conclosa la temporada 2022/2023 amb expectatives de començar la nova temporada després de l’estiu amb més equips i noves modalitats esportives. Les inscripcions s’obriran al setembre.

La Mancomunitat vol agrair públicament l’alta participació i la implicació de tots els equips que han fet possible aquesta competició. Aquest esperit esportiu es basa en l’aprenentatge, l’esforç i el respecte que no sols inclou a jugadors i jugadores, també a entrenadors, entrenadores, pares, mares i la resta de participants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà