Cursa per la Dignitat

darijook

Juan Manuel Darijo Calaforra

En un país que ha travessat una de les pitjors crisis de la seua història, i no sols vull dir l’econòmica, es parla molt de la recuperació de la confiança.

Em diuen Juan Manuel Darijo Calaforra, tinc 59 anys, estic casat, tinc dos fills, he procurat ser un bon marit i un bon pare. Intentant donar als meus fills tota la meua estima i condicions perquè pogueren tenir totes les oportunitats que nosaltres no tinguérem.

En la societat actual, les persones que superem els 55 anys i no tenim treball estable, ens trobem abocats a una travessia pel dessert que, en molts casos, acaba sense trobat un oasi, i, si el trobem, està esgotat d’aigua.

Amb aquesta Cursa per la Dignitat no estic demanant per a mi, sinó per a tots. Vull posar en evidència les difícils situacions que moltes persones, cadascuna amb una història darrere, amb famíles, estem travessant ara. Vull demostrar que som capaços d’emprendre grans reptes. Gestes que semblen més pròpies d’una bogeria, però que, en realitat, volen posar en valor el que som: persones vàlides, amb experiència i saber fer. Córrer des del meu poble, Benaguasil, fins als Pirineus (aproximadament 530 km). Córrer sí, però descalç és un repte que requereix preparació, cap i molt de cor.

Açò passa també a l’hora de cercar treball i no sempre el camí és fàcil, però, s’ha d’intentar. Debem lluitar per a posar-nos en valor i, sobretot, per a ser feliços. Per tot açò, m’he dirigit a les administracions públiques perquè em donen el seu suport. Qualsevol ajuda és bona. Des d’un llit o un lloc on descansar fins al recolzament moral a través del avís de pas per les vostres localitats. La capacitat de poder fer junts aquesta cursa dependerà en gran mesura de l’èxit d’ajuntar esforços. Assolir el meu objectiu a la meua edat és aconseguir l’objectiu de tots, mostrar que, malgrat el pas dels anys i tot el que hem viscut, seguim valent la pena.

 

Juan Manuel Darijo Calaforra eixirà el pròxim 20 d’agost de Benaguasil per a córrer descalç els 526 quilòmetres fins a l’ermita de Sant Quirce de Taüll. Aquesta és la carta enviada a tots els ajuntaments dels pobles pels quals passarà la Cursa per la Dignitat.

 

2 Comentaris
  1. La causa lo merece y no me cabe duda que si hay alguien que lo puede conseguir ese es Darijo…….. mucha suerte amigo y seguiremos tu aventura

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.