Llíria marca la temperatura més càlida amb 34,5 graus

vila vella lliria

En un dia d’alerta groga per calor

Les temperatures màximes de la jornada han fregat aquest dilluns els 37 graus en la localitat alacantina de Villena, que ha registrat la màxima més alta de la Comunitat Valenciana, amb 36,9 graus, en una jornada d’alerta groga per calor.

A València, la temperatura més càlida s’ha donat a Llíria, que ha marcat 34,5 graus, mentre que Utiel ha arribat a 34,4 i tant Xàtiva com Bicorb i Xelva han marcat 33,9, per damunt de la capital de la Comunitat, on hui s’han aconseguit els 30,8 graus.

La Comunitat Valenciana, excepte el litoral de Castelló i l’interior sud de València, està durant la vesprada d’aquest dilluns en alerta nivell groc per temperatures que puntualment podrien superar els 39 graus, i l’avís s’elevarà aquest dimarts a taronja a l’interior de València i Alacant, on en punts de l’interior les màximes podrien arribar a 43 graus.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, a més de Villena, les localitats alacantines amb màximes més altes han sigut hui el Pinós, que ha arribat a 36,6 graus, Abanilla, amb 36,4 i la zona de l’aeroport Alacant-Elx, on s’ha aconseguit 35 graus, mentre que la capital ha marcat 34,2.

Quant a Castelló, els 35,3 graus d’Atzeneta del Maestrat han sigut el rècord de la jornada, seguits dels 32,6 de Montanejos i els 31,3 de Sogorb i Castelló-Almassora.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà