À Punt retransmet la Tomatina 2023

El 30 d’agost la televisió pública tornarà a emetre en directe la Festa d’Interés Turístic

À Punt i l’Ajuntament de Bunyol han signat hui un conveni de col·laboració per a la difusió de la festa de la Tomatina de Bunyol 2023.

El director general d’À Punt, Alfred Costa, i l’alcaldessa de Bunyol, Virginia Sanz, han tancat un acord per a treballar conjuntament per a difondre i promocionar la festa. Alfred Costa ha destacat que “amb aquest conveni, À Punt promociona una festa valenciana tan important a nivell nacional i internacional com la Tomatina”.

En aquest sentit, la televisió autonòmica valenciana emetrà en directe i de manera íntegra la Tomatina d’enguany el pròxim 30 d’agost. Així mateix, À Punt tindrà l’exclusiva de l’emissió per a la Comunitat Valenciana, així com el dret de les imatges que puguen interessar a les televisions de FORTA.

L’alcaldessa de Bunyol, Virgina Sanz, ha assegurat que “és un honor poder compartir amb la nostra comunitat aquesta festivitat que simbolitza la nostra cultura, les nostres tradicions i la il·lusió del nostre veïnat”.

Tant la televisió, com la ràdio i els mitjans digitals d’À Punt informaran de les activitats relacionades amb la Tomatina de Bunyol 2023 tant en els espais informatius com en la resta de la programació.

El director general de la radiotelevisió pública valenciana ha assenyalat també que “amb aquest acord, À Punt cedirà el senyal pool a la televisió municipal Radio Buñol Televisión per a la seua pròpia retransmissió, cosa que compleix el nostre objectiu de col·laboració amb les televisions locals i comarcals que vertebren la Comunitat Valenciana”.

L’alcaldessa de Bunyol ha agraït a À Punt “el seu interés i compromís amb la cultura i les tradicions de tots els pobles i comarques valencianes i per transmetre l’esperit de la Tomatina més enllà de Bunyol”.

La firma del conveni ha tingut lloc després de la roda de premsa de presentació de les novetats de la 78a edició d’aquesta festa internacional. En l’acte han intervingut l’alcaldessa de Bunyol, la regidora de Turisme, Lucía Villar, el regidor de Festes, Sergio Galarza, el president de l’Associació de Comerciants de Bunyol, Pedro Rubio i el director de Comunicació d’Ingenium Marketing, Guillermo Comí.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà