La Terrassa d’Estiu de l’Eliana projectarà 26 pel·lícules en 61 projeccions amb moltes estrenes

Més de 40 anys d’història

El Saló de Plens de l’Ajuntament de l’Eliana va acollir aquest dijous la presentació als mitjans de comunicació de la programació de la Terrassa d’Estiu que arrancarà el pròxim divendres 22 de juny i comptarà amb un total de 26 pel·lícules i 61 projeccions.

Així ho van indicar el programador del Cinema d’Estiu, Pedro Uris, i l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, qui va recordar que aquest és, junt amb el festival Estiu a la Torre, “un dels esdeveniments més importants de l’estiu a l’Eliana“.

La programació finalitzarà el pròxim el 22 de setembre, però del 6 al 17 de juliol no hi haurà projeccions per la celebració de les Festes Majors de la localitat.

La programació d’enguany continuarà en la mateixa línia que altres anys i estarà dividida en tres blocs: “cinema europeu”, amb un gran protagonisme de les comèdies espanyoles, “Cinema d’autor” amb representació de pel·lícules americanes i sud-americanes i “cap de setmana”, amb un cinema més fàcil i per a tots els públics.

A més, han destacat que enguany s’han programat pel·lícules d’estrena o, fins i tot, algunes que no s’han estrenat i, també, pel·lícules d’animació.

Pedro Uris, a més, ha destacat que les pel·lícules escollides “són molt bones però dins de les expectatives que ofereix cada cicle” i ha destacat que enguany hi haurà també pel·lícules de terror tractant d’oferir tots els gèneres. “Farem un recorregut des d’una xicoteta projecció com “La casa junto al mar” fins a “Misión Imposible” però sempre pensant en l’espectador”, ha assegurat.

Oci, entreteniment i cultura en majúscula

A més, es podran adquirir les entrades no solament en taquilla abans d’entrar, sinó també reservar i comprar des d’internet a través del web municipal www.elientrada.es, posat en marxa des de l’any passat. Els preus d’enguany continuaran sent els habituals: 3,50 € l’entrada general i 2,50 € la reduïda.

El Cinema d’Estiu és una activitat exitosa any rere any, arribant a convocar una mitjana de 20.000 espectadors cada temporada.

terraza verano eliana 2018terraza verano eliana 2018

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà