L’empresa Zummo compra 20.000 m² en el polígon industrial de l’Eliana

poligono

Traslladarà la producció de Montcada a l’Eliana

L’empresa valenciana Zummo Innovaciones Mecánicas, dedicada a la fabricació de màquines automàtiques espremedores de cítrics, ha comprat una parcel·la de 20.000 metres quadrats d’extensió en el polígon industrial de l’Eliana per a instal·lar la seua nova fàbrica.

L’arribada de l’empresa a la comarca de Camp de Túria significarà 200 llocs de treball en el municipi.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha avançat que l’empresa, que actualment té la seua seu a Montcada, ha adquirit els terrenys amb l’objectiu de traslladar la producció a l’Eliana. La implantació de l’empresa, “significarà de 200 llocs de trebal” segons l’alcaldel.

L’empresa va començar l’any 1992 a la recerca del suc perfecte i s’ha convertit en aquests anys en un referent mundial en el disseny i fabricació de màquines automàtiques espremedores de cítrics. Zummo s’ha convertit en una marca de prestigi i qualitat en el seu sector, avalada pel seu exclusiu sistema d’espremut que comercialitza els seus productes en més de 90 països.

Malgrat que l’àrea industrial de l’Eliana no està finalitzada, la firma valenciana ha tancat la compra dels terrenys en el municipi perquè, segons l’alcalde, “confien en l’Eliana i açò donarà un impuls molt important per al desenvolupament futur del polígon”. En aquest sentit, Torrent ha afegit que “a l’Eliana es ven tot. És una marca i hem de seguir explotant-la”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà