Concurs de ‘Sambarot’ i ‘Tomata lliriana’

tomate

La tomata serà una de les grans protagonistes de la fira ‘A mos redó’ que es celebrarà a Llíria del 19 al 22 de juliol amb el primer Concurs de ‘Sambarot’ i la tercera edició  del certamen de ‘Tomata lliriana’.

Els agricultores, tant professionals com aficionades, de la localitat i que tinguen producció pròpia de tomata en els camps de la comarca del Camp de Túria poden inscriure’s en el concurs de ‘Tomata lliriana’, on un jurat decidirà quina és la guanyadora tenint en compte la seua textura, índex de maduresa, aroma o sabor.

Les persones aficionades a la cuina tenen una oportunitat de presentar-se al primer concurs de ‘Sambarot’, un producte típic de la gastronomia local elaborat a base de tomata, pebre roig i tonyina.

Els assistents a la fira podran degustar ensalades amb les tomates presentades al concurs i les racions de sambarot acompanyades amb pernil i vi de la terra, amb l’obtenció de tiquets solidaris.

Les persones interessades a participar en el de sambarot podran apuntar-se fins al 18 de juliol, mentres que per al de tomata podran fer-ho fins al mateix dia del certamen. Els dos concursos se celebraran el dissabte 21 de juliol en el mateix recinte firal.

El concurs comptarà amb la participació del Casal Jaume I Camp de Túria i la col·laboració de Tyrius, Elles Dones i la Federació del Comerç de Llíria i l’actuació del grupo el grup Steinbirds.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà