La Biblioteca Municipal augmentà en 2010 en nombre de consultes, xifra de documents que poden consultar-se i quantitat de socis

L’Ajuntament de l’Eliana ha fet públics les xifres que defineixen l’activitat que s’ha registrat a la Biblioteca Municipal a l’any 2010.

Pau Tineo

Al 2010 varen produir-se 47.276 visites (3.000 més que en 2009) i varen afegir-se 503 nous usuaris a la xarxa d’usuaris, de manera que ja són 8.124 veïns els què utilitzen este servei municipal situat en el carrer General Pastor.

La biblioteca també ha vist incrementat en 2010 el seu fons d’arxiu, amb 2.409 noves adquisicions, de les quals 1.864 corresponen a llibres, 398 a DVDs i 95 a CDs. En total, contant llibres, documents sonors, audiovisuals i electrònics, fullets, diapositives, dibuixos, material cartogràfic, música impresa i altres, a la biblioteca hi han 30.908 documents que estan a la disposició dels veïns de l’Eliana para la consulta i/o el préstec.

Entre les activitats que la Biblioteca Municipal organitza al llarg de l’any destaquen les destinades al foment de la lectura entre els xiquets i joves, com L’hora del conte, que té lloc tots els dijous de setembre a maig, o les trobades amb escriptors dirigits a alumnes de l’IES.

A més, s’organitzen visites d’alumnes de tercer de primària perquè aprenguen el funcionament, normes d’ús i organització de la biblioteca a través de tallers que tenen els llibres com principals protagonistes. La Biblioteca Municipal també col·labora en activitats generals com el Dia del llibre o les sessions que organitza el Club de Lectura de l’Eliana.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà