La Marxa contra el Càncer vol batre el rècord de 1.600 dorsals

La importància de la investigació centra la presentació

El saló de plens de l’ajuntament de l’Eliana ha sigut l’escenari de la presentació de la IV Marxa Solidària contra el Càncer, en la qual la importància de la investigació se n’ha convertit en l’eix central.

Presidida per l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, la diputada provincial, Mercedes Berenguer i la regidora d’esports, Eva Santafé, ha comptat amb la presència del subdirector de la Junta Provincial AECC, Javier Llombart, la vicepresidenta de la Junta Local AECC, Paqui Díaz, el president de la ACD, Vicente Zamora i Andrea Moreno, investigadora de l’Hospital General.  

Aquesta nova edició, que se celebrarà el diumenge 24 de febrer,  esta inclosa en el Circuit RunCancer i recorrerà 5 quilòmetres pel municipi. La venda de dorsalssolidaris s’està duent a terme en el poliesportiu, en els centres educatius i en mig centenar de comerços de l’Eliana. Així mateix, el dia 24 en la plaça del País Valencià també es podran adquirir els dorsals i les samarretes.

Javier Llombart ha agraït a l’ajuntament i a tot el poble de l’Eliana per sumar-se un altre any més al circuit més gran d’Europa, amb més de 80 municipis participants. “Des de la primera edició L’Eliana s’ha bolcat amb la nostra iniciativa, i aquesta és una de les raons per les quals sempre ha sigut un èxit de participació”, ha destacat.

L’alcalde de l’Eliana ha ressaltat la capacitat del municipi per a unir-se a causes solidàries i com gràcies a l’enteniment i al diàleg, el teixit associatiu de l’Eliana s’uneix per a col·laborar. “L’Eliana sempre està disposada a dur a terme iniciatives d’aquest tipus, i enguany volem batre el rècord i superar els 1.600 dorsals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà