Marino Darés, guardonat en la’ XXVI Trobada Audiovisual de Joves de Cinema Jove’ de València

El jove realitzador Marino Darés es va proclamar, el passat 21 de juny, amb un dels premis de la ‘XXVI Trobada Audiovisual de Joves’ que promou el festival ‘Cinema Jove’ de València.

Anna Alemany

Membre de l’Associació Juvenil Artronauta de l’Eliana, Darés ha estat guardonat pel seu curtmetratge ‘La Carta’, que va ser estrenat en la passada edició d’Estiu Rodem, una activitat promoguda per la Regidoria de Joventut de l’Eliana en la qual joves com Darés (qui ja ha participat en quatre ocasions)  desenvolupen la seua creativitat al món del llenguatge audiovisual. La cinta també ha estat premiada en el Concurs de Curtmetratges d’Alella (Catalunya).

La ‘Trobada Audiovisual de Joves’ del festival ‘Cinema Jove’ de València pretén impulsar i donar visibilitat a les produccions escolars, fomentant així l’audiovisual com mitjà educatiu i cultural en les aules. Durant els dies 18, 19 i 20 de juny s’han exhibit en el MuVIM un total de 47 curtmetratges amateurs realitzats en escoles, instituts i associacions culturals per xiquets i joves de fins a 22 anys.

Realitzadors com Paco Plaza (amb ‘Rec’, a l’any 2007) o Santiago Segura (amb ‘Torrente, el brazo tonto de la ley’, a l’any 1998) també varen participar durant la seua adolescència en la Trobada Audiovisual de Joves.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà