El circuit Sonora reprén la seua activitat a la Pobla de Vallbona

June’s Kaleidoscope

La iniciativa de l’Institut Valencià de Cultura portarà propostes de jazz, pop i rock

El circuit de la música valenciana Sonora reprén en gener la seua activitat i portarà a la Pobla de Vallbona a June’s Kaleidoscope i al grup Johnny B. Zero. La cita tindrà lloc el proper dissabte 25, a les 19 hores, en el marc de les Festes de Sant Sebastià de la localitat.

L’Auditori de la Casa de la Cultura serà l’escenari del directe de la vocalista i pianista Arantxa Iranzo, coneguda com June’s Kaleidoscope. El seu àlbum ‘Brave Journey into the English Sea’ va ser guardonat en la categoria de millor disc de cançó d’autora en els I Premis Carles Santos, i el tema ‘Best Hotel Room We’ve Ever Had’ va ser nominat com a millor cançó.

Per la seua part, Johnny B. Zero va nàixer l’any 2012 a Àustria de la ment del cantant, compositor i guitarrista Juanma Pastor. La banda va debutar amb el disc ‘Mayday!’ (2014) i en 2019 va publicar el single ‘They Have It, That’s Why We Don’t Have It’, consolidant la seua trajectòria. Johnny B. Zero va ser nominat en la categoria de millor disc de rock per ‘Suicide Watermelon Stories’ en els I Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

A més de la Pobla de Vallbona, Sonora visitarà altres tres localitats en un intens cap de setmana, amb propostes de jazz, pop i rock. Aquesta iniciativa de l’Institut Valencià de Cultura portarà la Sedajazz Big Band a Villena el divendres 24, i un dia després tindran lloc altres dos concerts: Òscar Briz i Vera Green a Benicarló; Santero y Los Muchachos i Junior Mackenzie a Pedreguer.

El circuit Sonora

El circuit Sonora té com a objectiu crear una plataforma estable i regular perquè els intèrprets valencians puguen mostrar els seus treballs en sales públiques i privades. D’aquesta manera, grups i solistes tenen la possibilitat d’actuar en diferents punts del territori fora de la temporada estival.

Els pròxims concerts seran el 7 de febrer a Requena con Botifarra a banda, el 8 de febrer a Alacant al Teatre Arniches Carles Dénia i a Silla Borriana Big Band.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà