La Pobla de Vallbona convoca els Premis Teodor Llorente de novel·la negra i poesia

premios teodoro llorente

Jeroni Muñoz i Aina García reben els guardons d’aquest any

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat la setzena edició dels premis Teodor Llorente de novel·la negra i poesia. Fins el pròxim 30 de novembre es poden presentar les obres candidates que optaran a un premi de 3.000 euros en la modalitat de narrativa i 2.000 en poesia, a més de l’edició de les obres i la promoció en les diferents fires dels llibres que s’hi celebren.

Els Premis Teodor Llorente es van renovar fa tres anys i són els primers del territori valencià en acollir la categoria de novel·la negra. Amb l’organització d’estos premis es posa en valor una modalitat literària amb gran afició a la Comunitat Valenciana.

La convocatòria dels premis coincidix amb la gala de lliurament dels guardons que s’ha fet esta setmana dels premis de 2020 i que es va haver de posposar el mes de març per l’Estat d’Alarma.

El guardonat en esta edició en la categoria de novel·la negra ha estat el manresà Jeroni Muñoz per l’obra ‘Ho faré igualment’, mentre que en la categoria de poesia la guanyadora ha estat la castellonenca Aina García per ‘Crònica de la cadència’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà