L’Esquerra de la Pobla (EU-ERPV) suma a Podemos i Alianza Verde per al 28M

ERPV

La candidatura conjunta estarà encapçalada per Alberto Alonso, Sacha Sánchez i Javier Descalzo

Els partits Podemos, Esquerra Unida-PV, Esquerra Republicana-PV i Alianza Verde han signat un acord amb què es reedita i amplia la coalició l’Esquerra de La Pobla de cara a les eleccions municipals del 28 de maig en la Pobla de Vallbona.

La candidatura de L’Esquerra de La Pobla estarà encapçalada per Alberto Alonso, de Podemos, a qui acompanyaran Sacha Sánchez en segon lloc i Javier Descalzo en tercer per part de l’Esquerra (EUPV-ERPV).

L’Esquerra de la Pobla serà l’única candidatura que ha arribat a un pacte preelectoral per a les eleccions locals, en el qual s’integren els diferents partits polítics i persones compromeses amb els valors de l’esquerra en una localitat on concorren nou llistes electorals.

Segons el portaveu d’ERPV, Joan Domínguez, “és una molt bona notícia per a La Pobla que es reedite L’Esquerra. Des d’ERPV sempre hem apostat per la suma de forces polítiques d’esquerres en la comarca del Camp de Túria. Som conscients que, en aquests moments, és molt allò que ens uneix i estem convençuts que la ciutadania sabrà valorar l’esforç negociador que hem dut a terme. A més a més, fem una crida a totes les persones que es vulguen sumar per fer de La Pobla una ciutat compromesa amb els valors de la igualtat, la llibertat i la solidaritat”

Javier Descalzo, coordinador d’EUPV i número tres de la candidatura, insisteix en què “l’Esquerra de la Pobla és un projecte consolidat en el municipi, obert a qui vulga millorar les condicions de vida de les persones que viuen en La Pobla de Vallbona. En aquest 2023 ha sigut possible ampliar la base del projecte amb Podemos i Alianza Verde”.

L’acord, signat el 12 d’abril, destaca com a eixos programàtics principals el medi ambient i el desenvolupament sostenible, la transparència, la defensa de la llengua i els serveis socials, sense oblidar els drets civils i totes les àrees que els protegeixen com ara el feminisme o el suport al col·lectiu LGTBI+entre d’altres.

Pel que fa als sectors locals, L’Esquerra de La Pobla proposa mesures de protecció al comerç local, foment del treball i l’atenció a les demandes dels diferents col·lectius veinals i associatius, tant del nucli urbà com de totes i cadascuna de les urbanitzacions de la localitat.

Alberto Alonso, cap de llista de la coalició, considera que “és una ocasió única per augmentar el parc d’habitatges públics de lloguer, acordar un consorci amb empreses per a la contractació de personal i la seua inserció laboral en finalitzar la formació, acabar el col·lector Nord que afecta 13 urbanitzacions o fer una ordenança de transparència on tots els partits polítics participen en la mesa de contractació i en el control pressupostari municipal”, entre d’altres propostes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà