PSOE: “Centrats i CUPO mai han volgut negociar i han volgut cobrar-se vells deutes”

candidata pspv la pobla

El PSPV critica l’actitud de tots dos partits per anteposar els seus interessos

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona ha censurat l’actitud de Centrats i CUPO en el procés de negociació per a intentar reeditar el pacte que fins ara mantenien a l’ajuntament amb els socialistes i amb Compromís. No obstant això, finalment, totes dues formacions han preferit pactar amb el PP i cedir la vara de comandament a Abel Martí, del PP, en el ple d’investidura que tindrà lloc demà.

Els socialistes consideren que el document conjunt que van presentar totes dues formacions “era una manera de dissimular una negociació que mai ha sigut tal, només era un element de subhasta per a oferir els seus serveis al millor postor”. A més, els dos partits polítics no han propiciat en cap moment “un debat seré, seriós i constructiu per a continuar treballant més enllà dels interessos personals dels seus dirigents”.

El PSPV de la Pobla de Vallbona afig que aquesta licitació dels dos partits “estava decidida per endavant” i subratllen que el document conjunt de Centrats i CUPO “semblava pensat per a cobrar-se suposats vells deutes, doblegar i fa claudicar als seus antics socis, més que per a oferir un debat que facilitara que les quatre formacions continuaren treballant juntes”.

Els socialistes han posat de manifest “l’actitud responsable, propositiva i generosa que ha mantingut el PSOE. Hem treballat per aconseguir un acord beneficiós per al nostre municipi que ens permetera continuar avançant en la senda de la transformació, desenvolupament i govern progressista de les últimes dues legislatures; no obstant això, ha xocat amb la irresponsabilitat, la informalitat i el desinterés dels negociadors de Centrats i CUPO”.

Finalment, el PSPV de la Pobla de Vallbona ha instat a les dues formacions a explicar davant l’opinió pública “quins són els motius que els ha portat a signar un pacte de govern amb el PP, que ha exercit com a oposició de les mateixes durant els últims anys i el contingut del qual és possible que no millore en res el que hagueren pogut signar amb els seus anteriors socis de govern, sense risc a provocar en els qui els escolten vergonya aliena, tristesa o pena”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà