La Pobla de Vallbona sol·licita a Sanitat un segon centre de salut

sanidad la pobla

L’alcalde s’ha reunit amb el conseller de Sanitat

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Abel Martí, i el regidor de Sanitat, Jaime Ruix, han mantingut una reunió amb el conseller de Sanitat, Marciano Gómez per a traslladar les necessitats sanitàries del municipi després del creixement demogràfic dels últims anys, entre els quals destaca la construcció d’un nou centre de salut.

“Tornem satisfets pels passos que hem donat en esta primera presa de contacte”, ha afirmat Martí, qui considera que el conseller “ha demostrat gran empatia i serietat respecte a la situació que vivim des de fa anys a la Pobla. Ens ha informat que vindrà al més prompte possible per a conéixer de primera mà la situació del nostre servici sanitari i, a partir d’ací, estudiar la possibilitat d’ampliar la nostra infraestructura sanitària”.

La construcció d’un segon centre de salut en el municipi és la via a través de la qual es podria donar eixida a la massificació que es viu en l’actualitat. Alguna cosa que, segons el primer edil de la Pobla de Vallbona, “treballem perquè siga una realitat, i davant el que el conseller ha mostrat gran interés, motiu pel qual es produirà prompte eixa visita a l’actual centre de salut, perquè puga tindre tota la informació de primera mà i, d’eixe mode, avançar per a complir els requisits perquè el nostre municipi tinga una infraestructura vital per al seu futur”.

El conseller de Sanitat ha pogut conéixer i veure a través de fotografies, que la falta d’espai en el centre sanitari dificulta el treball dels professionals. “Volíem traslladar que el que reclamem és una necessitat objectiva, per això ahir mateix vam estar amb els responsables del centre de salut perquè ens mostraren com estan treballant hui dia i mostrar-li amb imatges la realitat del centre al conseller”, ha assenyalat Ruix.

L’edil de Sanitat s’ha mostrat satisfet amb la resposta del conseller, qui “ha reaccionat amb molt d’interés, mostrant la seua implicació perquè la ciutadania tinga una resposta que els oferisca uns servicis de qualitat”.

En pròximes dates es concretarà una visita de Gómez a la Pobla en la qual el responsable de Sanitat determinarà els pròxims passos a donar per a estudiar la reivindicació del segon centre de salut . Un pas per al qual trobarà totes les facilitats per part de l’Ajuntament, ja que “a la Pobla hi ha espai per a començar a construir quan indique la conselleria, perquè la salut del nostre veïnat és prioritària per a nosaltres”, ha sentenciat Martí.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà