Vilamarxant encén l’arbre de Nadal de punt de ganxo més gran del món

arbol navidad Vilamarxant
Galeria 5 Fotos
arbol navidad Vilamarxant

Els veïns han teixit més de 10.000 peces

Vilamarxant ha fet història aquest Nadal i ho ha celebrat en gran amb l’encesa de l’arbre de Nadal de punt de ganxo més alt del món.

L’arbre de Nadal de més de 20 metres que llueix ja en la plaça ha sigut confeccionat per un centenar de veïnes amb una fi solidària, tal com va avançar InfoTúria.com.

Des del passat mes de febrer, les persones que componen el Grup Cadeneta han treballat per a fer possible la creació de l’arbre monumental, que s’ha convertit en el major reclam turístic de la localitat durant les festes nadalenques.

Tots els beneficis d’aquesta iniciativa aniran destinats a l’Associació Contra el Càncer Local.

Este arbre de color verd i en tons representatius de la terra valenciana que reflecteix la solidaritat i la implicació del veïnat, així com l’esforç de totes les dones i homes del Grup Cadeneta, que ha participat en la seua elaboració amb la tècnica del punt de ganxo tan tradicional i que passa de generació en generació.

En total, s’han teixit 10.234 peces de punt de ganxo que cobreix l’estructura metàl·lica.

El regidor de l’àrea, Xavier Jorge, ha explicat la importància d’esta acció nadalenca única: “Este projecte solidari simbolitza la unió dels nostres veïns com un poble amb una fi benèfica i de rellevància mundial com esta i, també, les ganes d’innovar i superar-se com a ciutadans dia a dia”.

“Des de l’Ajuntament teníem ganes d’afrontar un repte tan gran com este i l’hem aconseguit amb treball i tenacitat. Volem agrair a tots i cadascun dels veïns que han ajudat a construir este somni que s’ha fet realitat i que ha permés tornar a destacar a Vilamarxant en el món”, ha acabat el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà