Vilamarxant es concentra contra la violència de gènere

concentracio violencia genere vilamarxant

L’Escola Municipal d’Adults ha llegit un manifest de denúncia contra la violència masclista

Com cada últim dijous de mes, veïns i veïnes de Vilamarxant s’han concentrat hui a l’Avinguda Dos de Maig per a expressar la seua condemna a la violència de gènere. En l’acte, representants de l’Escola Municipal d’Adults han llegit un manifest, que ha estat seguit per un minut de silenci en condemna a les morts per violència masclista.

El manifest al·ludia a la necessitat d’educar en igualtat i respecte i de transmetre estos valors a persones de qualsevol edat. A més, reconeixia el paper de l’educació en la formació d’homes i dones amb tolerància i respecte. “Este camí ha d’avançar el més ràpid possible, i això únicament pot aconseguir-se amb el diàleg i el debat com a vehicles sensibilitzadors, amb el respecte i la tolerància zero amb totes aquelles conductes o manifestacions que suposen violència de gènere”, expressava el manifest. En este sentit, declarava que “és intolerable tancar els ulls davant els casos de violència de gènere a casa, en l’escola o en el carrer”.

Esta concentració de condemna, que té lloc l’últim dijous de cada mes en Vilamarxant, és una iniciativa que va ser aprovada per unanimitat de totes les forces polítiques amb representació municipal el passat novembre de 2015.

Davant qualsevol cas de violència de gènere, és necessari cridar al telèfon 016 (gratuït, anònim i no deixa rastre).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà