“Encenem la nostra llum”, el projecte de El Clarín per rehabilitar la làmpada del teatre

La societat oferirà recompenses per cada donació a través d’un crowfunding

La Banda Primitiva de Llíria ha llançat una campanya de crowfunding amb el lema “Encenem la nostra llum”, que té per objectiu rehabilitar l’impressionant làmpada que il·lumina el sostre del teatre-sala de concerts, dissenyat per l’arquitecte Joaquín Rieta i inaugurant en setembre de l’any 1951.

A través d’esta campanya, la societat espera poder recaptar un total de 5.000 euros, en què totes aquelles persones que ho desitgen podran realitzar una donació a través de la seua web. A més, la societat establix un canal de donació físic a la secretaria de la societat.

“Estem vivint un any inoblidable amb la celebració del bicentenari de la nostra banda i, des de la Junta Directiva, creem que és un bon moment per recuperar la llum de la làmpada del teatre que s’ha perdut en els últims anys” ha explicat el president, José Luis Pérez. “Ens agradaria poder impulsar el projecte des de la societat però, amb la situació econòmica que tenim, és difícil i, per això, necessitem l’ajuda de tots”.

I és que totes les persones podran participar, ja que no hi ha establida cap quantitat mínima, sinó que es pot fer una donació mínima d’un euro que tindràn diferents recompenses, com ara donar nom a una bombeta de la làmpada.

Les donacions es podran fer des del dissabte 11 de maig i fins al 30 de juny.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà