El Clarín recapta el 50% necessari per a rehabilitar la seua làmpada

La campanya ‘Encenem la nostra llum’ finalitzarà al juliol amb l’objectiu d’aconseguir 5.000 euros

“Encenem la nostra llum”, la campanya crowfunding de recaptació de la Banda Primitiva de Llíria per rehabilitar la làmpada del teatre, ha superat el 50% del seu objectiu total, quan s’acaba de superar l’equador del termini de donacions. En total, la societat ha aconseguit recaptar 2.700 euros dels 5.000 que s’havia marcat com a objectiu.

“Estem molt satisfets de la implicació de la gent en este projecte. Estem a meitat del període de donacions i hem superat el 50%” explica el president de la societat, José Luis Pérez. “A més, la quantitat real és superior, perquè les donacions en mà estan sent molt elevades. En estos moments, estarem rondant els 3.500 euros”.

Totes aquelles persones que vulguen col·laborar poden fer-ho a través de la plataforma online o també fent el seu donatiu a la secretaria de la societat. I és que participar té premi perquè, per cada donació, hi ha diferents recompenses o regals, com posar el nom a una bombeta o poder presenciar un concert des de dins de la banda.

En els últims dies, els especialistes de la fàbrica – els constructors originals de la làmpada del Clarín – han visitat les instal·lacions de la Primitiva per examinar de prop la làmpada i analitzar quina és la intervenció exacta que es portarà endavant perquè la làmpada recupere tota la seua esplendor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà