El nou quadripartit de la Pobla arranca amb la signatura del pacte a la Casa Gran

Compromís, PSPV, CUPO i Contigo conformaran el govern local

Josep Vicent Garcia revalidarà dissabte l’alcaldia després de l’acord signat hui entre els quatre partits que formaran el nou govern local. Compromís, PSPVE, CUPO i Contigo han arribat a un acord que permetrà als quatre partits obtindré la majoria absoluta en el ple d’investidura.

L’acord ha estat firmat al Museu de la Casa Gran pels 12 regidors que conformaran el govern local, un més dels que necessita la majoria absoluta que són 11. La coalició repetirà la formula de la passada legislatura amb el canvi d’Esquerra Unida, que no ha obtingut representació, per Contigo que ha obtingut un regidor.

Josep Vicent Garcia ha explicat que es tracta de “fer un govern des de l’experiència d’èxit de la passada legislatura, per això s’han mantingut la majoria de competències en aquelles persones que han gestionat fins ara i que s’han obtingut bons resultats”.

El govern local estarà format per 7t regidors de Compromís, 3 del PSPV, 1 del partit d’urbanitzacions i un de la nova formació Contigo. Tots tres partits sumen més de 6.000 vots en la Pobla , el més del 55% dels vots amb representació al plenari.

Josep Vicent Garcia ha assegurat que els resultats electorals “han estat un aval del veïnal a la política que s’ha portat a terme en estos quatre anys i que estava en la voluntat de tots continuar amb el govern de progrés a la Pobla”. Garcia ha manifestat la seua il·lusió en poder continuar tots el projectes iniciats en esta legislatura i que permetran transformar el municipi.

El fet de comptar amb més regidors dels necessaris per a la majoria absoluta ha estat per què “s’ha volgut integrar en el govern tots aquells partits que tenen ganes de treballar i aportar al municipi i per això no ha hagut cap problema en sumar forces a este equip de govern”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà