El consistori encara no ha abonat les ajudes de material escolar, segons denuncia la ‘Coalició Compromís’

Les ajudes que el consistori edeta assigna als escolars del municipi, i que es situen en uns 35 euros per alumne i curs, encara no han sigur abonades per l’Ajuntament de Llíria, segons es denuncia des de la formació política opositora ‘Coalició Compromís’.

José García

Segons un dels regidors d’este partit polític a l’ajuntament de Llíria, Rafa Cotanda, “els problemes econòmics que està generant l’actual equip de govern en l’economia municipal fan que cada any es paguen amb més retard les ajudes de material escolar”. Eixa xifra, en total, se situa al voltant del 70.000 euros.

Cotanda explica que eixes ajudes “es varen sol·licitar abans del 30 d octubre de 2011 i encara estan pendents de pagament”. Per a este regidor és “inexplicable” este fet, “mentre es gasten de l’erari públic centenars de milers d’euros en publicitat, festa, protocol i propaganda”.

Des de la ‘Coalició Compromís’ es critica que l’equip de govern, del PP, “mantinga retingudes les ajudes i per contra es continue prioritzant en despeses supèrflues i esdeveniments que no ajuden a les economies familiars de la localitat”.

“La insolvència de l’equip de govern ha provocat que es tinga que aprovar un nou Pla d’Ajust Econòmic per fer front al 1,8 milions d’euros en factures pendents de pagament, diners que pagarà ara el govern d’Espanya i que deurà tornar el consistori amb un 5% d’interessos, havent de pagar en els dos primers anys de carència més de 200.000 euros del crèdit concedit als municipis morosos”, conclou Cotanda.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà