La Federació de Comerç de Llíria sortejarà 20 xecs regal el Día del Comerç Local

dia del comercio

L’Ajuntament de Llíria es suma a la campanya el 25 d’octubre

Llíria s’ha sumat a la campanya del Dia del Comerç Local, impulsada per la Conselleria d’Economia i Comerç amb la participació de la patronal del comerç, per a reivindicar la seua importància dins del teixit  socioeconòmic autonòmic.

Esta celebració, que es commemorarà el 25 d’octubre, ha sigut donada a conéixer este matí en la capital del Camp de Túria per la directora General de Comerç, Rosana Seguí, l’alcalde Joanma Miguel, l’edil de Comerç Paco Gorrea, i el president de la Federació del Comerç de Llíria i Unió Gremial, Juan Motilla.

El projecte, que compta ja amb l’adhesió de més de 70 municipis, pretén posar en valor les experiències personalitzades que construeix el comerç local. Per això, la creació d’este dia commemoratiu també busca potenciar estos canals de compra, com els d’adquisició de productes de ‘quilòmetre zero’.

Amb motiu d’esta jornada, la Federació sortejarà 20 xecs regal de 20 euros entre els clients dels establiments associats. El sorteig se celebrarà el mateix 25 d’octubre, a les 13 hores, en el Mercat Municipal. Totes les persones que vulguen participar podran depositar els seus vals de participació en les urnes situades en Caixa Popular i en el Mercat Municipal.

El president de la Federació de Comerç, Juan Motilla, ha destacat que “hem de sentir-nos profundament orgullosos de la labor exercida pel comerç local durant la pandèmia, sabent sobreposar-se a nombrosos inconvenients econòmics i humans”.

“Encara així, som conscients que encara ens queden ambiciosos reptes per davant,   com la digitalització, i per això desitgem que projectes com este es convertisquen en una   eina real i viva que ens permeta evolucionar”, ha explicat Motilla.

Joanma Miguel, ha afirmat que “estem convençuts    que fer costat al comerç local és enfortir el nostre model de desenvolupament econòmic i social”. “L’objectiu és que este dia commemoratiu es convertisca en una constatació del      seu important paper en l’estil de vida dels nostres pobles i ciutats”, ha afegit.

Tots els grups polítics de l’Ajuntament de Llíria han signat una declaració institucional             de suport a esta jornada, “amb la qual volem reconéixer que la compra de proximitat ens ha ensenyat un exercici de supervivència en els últims mesos, adaptant-se a qualsevol circumstància, i la millor manera de valorar el seu esforç i dedicació és recórrer a ells en el nostre dia a dia”, ha manifestat l’edil de Comerç, Paco Gorrea.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà