Llíria compta amb una nova retroexcavadora per a camins

retro excavadora

Permet l’escombratge mecànic de vials

L’Ajuntament de Llíria ha adquirit una nova màquina retroexcavadora per a la Brigada de Camins Municipals, la qual té per objecte el manteniment, conservació i millora de la xarxa de camins municipals.

A l’acte de lliurament van assistir l’alcalde Joanma Miguel i el regidor de l’Àrea de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, juntament amb l’encarregat de la Brigada de Camins, Miguel Cintero.

Aquest vehicle, que compta amb una inversió de 112.000 euros era una necessitat del servei, ja que l’anterior maquinària amb la qual comptava la Brigada de Camins tenia més de 15 anys d’antiguitat.

Segons explica el regidor de l’àrea, amb l’adquisició d’aquest potent vehicle, s’incrementa la capacitat d’actuació en els vials rurals municipals, tant en la part de pistes pavimentades com en camins de terra.

L’adquisició d’aquesta retroexcavadora, juntament amb les compres recents d’un tractorpala i un furgó, han permés renovar la flota actual i incrementar l’operativa municipal. Ja que la nova maquinària incorpora equips i dotacions, com el d’una agranadora mecànica, que agilitzen els treballs que anteriorment havien de fer operaris de manera manual.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà