Aquests són els carrers de la Vila Vella afectats per les obres de reurbanització

vila vella lliria

L’Ajuntament de Llíria invertirà més de 300.000 euros

L’Ajuntament de Llíria té previst iniciar demà l’execució del projecte de reurbanització de la Vila Vella a la plaça Vila Antiga, el carrer de la Mare de Déu i un tram de Pompeu amb una inversió de 341.386 euros.

Entre les millores que es realitzaran, es troba la pavimentació amb llambordes per a donar continuïtat a la resta de vies de l’entorn, i també contemplen la renovació de les instal·lacions urbanes soterrades.

El regidor Obres, Francesc Fombuena, ha assenyalat que este projecte “té com a objectiu millorar l’accessibilitat amb la nova pavimentació i dignificar els importants entorns patrimonials de la Vila Vella, incrementant la seguretat viària i la comoditat del veïnat, així com de totes les persones que visiten el barri”.

Amb motiu d’estes obres, no es podrà accedir amb vehicle als carrers afectats des de demà dijous i fins a la finalització dels treballs de reurbanització. “Entenem que, com tota obra, pot suposar un trastorn per al veïnat durant el temps d’execució, als quals sol·licitem comprensió, perquè una vegada conclosos els treballs, seran els primers beneficiats per esta actuació”, ha comentat Francesc Fombuena.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà