L’Eliana rep 850.000 euros del Pla d’Inversions de la Diputació

calles eliana

El Consistori ingressa 200.000 euros del primer lliurament del Fons de Cooperació

La Diputació de València subvencionarà, dins del seu Pla d’Inversions 2022/2023 cinc noves obres a executar en la localitat amb un import total de 848.994 euros. D’aquesta manera, i atés el principi d’autonomia municipal, l’Ajuntament destinarà aquesta ajuda provincial a la millora d’infraestructures i serveis que es traduïsquen en un increment de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l’Eliana.

La major inversió es destinarà a les obres d’accessibilitat i renovació de l’enllumenat i la xarxa de proveïment als carrers General Pastor i València. Aquesta obra suposarà més de la meitat del Pla i costarà 446.694 euros. Així mateix, s’invertiran altres 169.714 euros en la rehabilitació i condicionament de la Piscina Municipal i del Cinema d’Estiu.

Una altra obra serà la nova zona esportiva d’ús lliure en l’Hort de les Taules amb 149.422 euros en les quals el Consistori ja està treballant i que inclourà dues noves pistes especials de futbol i bàsquet, d’ús lliure i antivandàliques, a més d’estar dotades de banys i magatzem. Les últimes de les inversions aniran destinades a l’adquisició de mobiliari per a la renovada Biblioteca Municipal, a la qual es destinaran 45.000 euros i a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en el col·legi Verge del Carme, dotada amb 38.162 euros, el projecte del qual ja està sent redactat pels serveis tècnics municipals.

L’Ajuntament de l’Eliana ha rebut també altres 281.385 euros del primer lliurament del Fons de Cooperació 2023 de l’ens provincial, que ha avançat dos mesos la primera de les seues aportacions al programa en el qual participa al costat de la Generalitat i les ajudes de la qual poden destinar-se a inversió o despesa corrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà