L’Ajuntament de Llíria contractarà 19 veïns desocupats de sis mesos a un any

ayuntamiento lliria

Els interessats hauran d’estar inscrits en Labora abans del 14 de juliol

L’Ajuntament de Llíria ha convocat 19 places de treball temporal a través dels diferents programes per al foment de l’ocupació que finança Labora.

 El programa EMDISC contempla una oferta de 3 places de conserge i està dirigida a persones amb diversitat funcional d’almenys el 33%. La duració d’estos contractes serà de 9 mesos.

D’altra banda, el pla EMPUJU, dirigit a menors de 30 anys, ofereix 1 plaça d’advocat, 1 de tècnic superior en organització i administració d’empreses, 1 de tècnic en audiovisuals, 1 tècnic en medi ambient i 1 de tècnic superior en instal·lació, manteniment i reparació d’equips informàtics. L’EXPLUS, per a persones majors de 30 anys, compta amb 3 llocs de conserge i 3 d’administratiu. Els contractes dels dos programes tindran una duració d’un any.

El Consistori ha convocat també el programa EMERGE, per a contractar, durant 6 mesos, a 1 encarregat o capatàs agrícola i quatre peons forestals.

L’edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea, ha assenyalat que, amb el suport de Labora, “tornem a llançar, un any més, esta oferta d’ocupació pública que permet els nostres veïns i veïnes puguenaccedir a un lloc de treball temporal, i que atén també col·lectius amb major dificultat per a accedir al mercat laboral, com les persones amb diversitat funcional o joves que han acabat recentment els seus estudis”.

Els interessats han d’estar inscrits en Labora, en estes ocupacions, abans del pròxim 14 de juliol, i complir els requisits de cada convocatòria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà