La regidora del PP de Llíria, Reme Mazzolari, vicepresidenta de la Diputació

diputació de valencia

Mompó governarà en solitari i amb 12 delegacions

La Diputació de València ja té equip de govern per a la legislatura 2023-2027. El president de la corporació provincial, Vicent Mompó, ha signat hui el decret de nomenament dels nous diputats que conformen el nou equip de govern, compost per sis homes i sis dones pertanyents al prup popular. El nou executiu provincial compta amb una vicepresidència, que ostentarà la regidora de l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, i 12 delegacions.

La portaveu del grup municipal popular a Llíria, enginyera industrial de professió, també exercirà com a diputada de Cooperació Municipal, Carreteres i Contractació.

L’alcaldessa de Puçol, Paz Carceller, llicenciada en Dret, estarà al capdavant de l’àrea d’Assistència Jurídica i Tècnica a Municipis.

L’àrea d’Hisenda estarà coordinada per la diputada Laura Sáez, alcaldessa de Carlet i llicenciada en Dret per la Universitat de València.

L’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, és el nou diputat de Medi Ambient, Prevenció de Riscos Forestals i Desenvolupament Rural. A estes atribucions cal afegir les competències del Consorci Provincial de Bombers.

Quant a l’àrea de Benestar i Inclusió Social, Salut Pública i Igualtat, estarà encapçalada per Immaculada González, regidora de l’Ajuntament de Picassent González té formació en Dret i experiència laboral en l’empresa privada com a assessora d’assegurances, de moda i en la gestió de comptes en una empresa de seguretat. Destaca per la seuaimplicació en diferents col·lectius socials de Picassent, entre ells l’Associació contra el Càncer o la Confraria de la Mare de Déu de Vallivana.

L’Alcalde de Massanassa, Francisco Comes, amb formació en Ciències Empresarials, és el nou diputat d’Educació i Cicle Integral de l’Aigua. Té.

Les competències de Joventut i Teatres recauen en l’advocada Rocío Gil, regidora de l’Ajuntament de València i fallera major de València l’any 2018.

El tinent d’alcalde de Meliana Pedro Cuesta és el nou responsable de Turisme i Esports. És tècnic agrònom i funcionari a l’Ajuntament de Tavernes Blanques com a tècnic de mediambient i coordinador d’obres i serveis. A més també està al capdavant de les competències d’Esports en el consistoride l’Horta Nord.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, tindrà la responsabilitat de les delegacions de Fons Europeus, Administració Electrònica i Innovació. És tècnic superior i màster en Gestió Comercial i Màrqueting i va cursar el programa ‘Lideratge per a la gestió pública’ per l’IESE Business School de la Universitat de Navarra.

L’àrea de Cultura estarà encapçalada per Francisco Teruel, alcalde de Benimodo, des de 2011 i treballa com a funcionari a l’Ajuntament de Carcaixent.

El diputat Ricardo Gabaldón serà l’encarregat de coordinar les delegacions d’Administració General i Bandes de Música. El nou alcalde d’Utiel és assessor fiscal, graduat social des de 1989 i advocat de l’Il·lustre Col·legid’Advocats de València.

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha sigut nomenada diputada de Govern Obert i Integritat Institucional. És diplomada en Treball Social per la Universitat de València i ha exercit com a treballadora social en el Centre de Salut de Burjassot.

Equip de governDiputació de València 2019-2023

President: Vicent Mompó

Vicepresidenta i responsable de Cooperació Municipal, Carreteres i Contractació: Reme Mazzolari

Assistència Jurídica y Tècnica a Municipis: Paz Carceller

MediAmbient, Prevenció de Riscos Forestals, Desenvolupament Rural i Consorci Provincial de Bombers: Avelino Mascarell

Educació i Cicle Integral del’Aigua: Francisco Comes

Benestar i Inclusió Social, Salut Pública i Igualtat: Immaculada González

Joventut i Teatres: Rocío Gil

Hisenda: Laura Sáez

Turisme i Esports: Pedro Cuesta

Fons Europeus, Administració Electrònica i Innovació: Juan Ramón Adsuara

Cultura: Francisco Teruel

Administració General i Bandes de Música: Ricardo Gabaldón

Govern Obert i Integritat Institucional: Amparo Folgado

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà