El Doble Quintet “Llíria City Of Music” realitza una gira asiàtica

Este projecte musical s’ha emmarcat dins dels objectius d’internacionalització

Este mes d’agost, l’ensemble Doble Quintet “Llíria City Of Music” culmina la seua gira internacional amb una visita a terres asiàtiques, concretament a Corea del Sud, on oferirà diversos concerts a les ciutats de Hamyang, Wonju, Seoul i Daejeon. Actuacions que realitzaran tant el Doble Quintet en solitari com en col·laboracions amb la Korea Youth Orchestra.

Segons explica el regidor d’Ensenyaments Artístics i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, l’agrupació edetana, formada per músics de les dos societats musicals, conduïda sota la batuta del prestigiós director internacional i músic llirià, José Miguel Rodilla, estarà recorrent el país dels dies 16 al 26 d’agost.

Este projecte musical s’ha emmarcat dins dels objectius d’internacionalització recollits en el Pla Estratègic de Ciutat Creativa UNESCO 2019-2023, on una de les propostes era la col·laboració i intercanvis musicals amb altres països per donar a conèixer la nostra localitat a través dels nostres músics.

Prèviament a la gira, el director José Miguel Rodilla i el professor Andrés Simeó Máñez, també han participat en la coordinació de la Master-Class de Direcció a la Classic Academy, en la Ciutat de An-Yang, i han fomat part del jurat del Festival de Orquestres i Bandes Juvenils en Hamyang.

García senyala que, a través de la xarxa de Ciutats Creatives o Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, la Ciutat de Llíria ha pogut obrir diversos canals de participació i col·laboració dins l’esfera musical, on la música edetana pot estar present als millors auditoris tant nacionals com internacionals, exportant el talent dels nostres professionals a diversos indrets del món.

El programa escollit per als diferents concerts que el Doble Quintet realitzarà en terres coreanes comptarà amb obres de compositors també internacionals com Mozart, Chopin, Bizet, Falla i Granados.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà