Llíria rep als músics que han realitzat la gira asiàtica

La Corporació Municipal han rebut als components de l’expedició que ha recorregut terres coreanes

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, el regidor de Ciutat Creativa, Paco García i membres de la Corporació Municipal, han rebut a la Casa Consistorial als membres que este cap de setmana han tornat de fer la gira asiàtica amb l’Ensemble Doble Quintet “Llíria City Of Music” per terres coreanes.

Este projecte estava emmarcat dins dels objectius d’internacionalització, intercanvis i col·laboracions musicals a nivell mundial que la Ciutat de Llíria està desenvolupant amb altres països i ciutats integrats en la xarxa UNESCO.

Segons relata el delegat de Ciutat Creativa UNESCO, el viatge començà amb la participació del director internacional José Miguel Rodilla i el professor Andrés Simeó com a membres del jurat en el 6é Festival de Orquestres i Bandes juvenils en la ciutat de Hamyang.

Uns dies després, l’Ensemble “Llíria City of Music” va fer el seu primer concert a la mateixa ciutat de Hamyang com a cloenda del Festival.

El segon concert va tindre lloc a la ciutat de Wonju al seu magnífic auditori, on el conjunt llirià va fer, a més de la seua pròpia actuació, una col·laboració amb l’Orquestra Juvenil de la ciutat com a suport i al·licient per als joves músics coreans.

El següent concert va tindre lloc a la capital de Seül, al saló d’ actes d’una important casa de música, actuant junt amb la soprano coreana Soyung Yu. Aprofitant l’estada dels músics llirians, es va demanar per a este concert la col·laboració dels membres d’un cor local, per a acompanyar el final de la actuació, fet que va ser molt emotiu.

El quart concert, el de major rellevància de tota la gira, es va fer en un dels més importants i grans auditoris de Corea del Sud, concretament en l’Auditori de Deajeon, en el marc del Festival Internacional de Música 2023, obtenint un gran èxit i una gran ovació als músics edetans.

L’ últim dels concerts va tindre lloc a Seul junt amb una orquestra de corda amb obres de Mozart, Chopin i Bizet. A hores d’ara, el mestre i director José Miguel Rodilla, segueix en Corea per a impartir una Masterclass de direcció d’ orquestra a la Classic Academy a la ciutat de Anyang.

L’alcalde de Llíria, en nom de la Corporació i de tota la Ciutat, ha volgut en esta recepció municipal, agrair a tots els components que han format esta representació musical de “Llíria City Of Music” UNESCO, la seua professionalitat i col·laboració com ambaixadors de la localitat. Posant el nom de Llíria i la seua trajectòria musical com a Ciutat Creativa UNESCO en grans auditoris i Festivals que s’organitzen a Corea del Sud.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà