Llíria sol·licita la declaració de zona catastròfica pel temporal de pluja

lluvias lliria

Va provocar danys en camins rurals i espais públics

La Junta de Govern Local ha acordat hui sol·licitar a la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana, la declaració del municipi de Llíria com a zona afectada greument per una emergència de protecció civil, pel fort temporal de pluja que va patir la localitat el passat 17 de setembre.

Este episodi meteorològic va provocar nombrosos danys en molts camins rurals del terme municipal i en altres espais públics del nucli urbà, entre altres desperfectes.

poste caído en una calle

Reunió Policia Local

En una reunió de treball celebrada ahir, la prefectura de la Policia Local de Llíria va traslladar a l’alcalde Joanma Miguel i a l’edil de Seguretat Ciutadana, Francesc Fombuena, un informe amb tota la relació de danys que havien causat estes fortes tempestes.

A més, en esta, es va abordar el dispositiu especial de seguretat plantejat de cara al tram final de les festes de Sant Miquel, per a coordinar i reforçar tots els operatius preparats per a estos pròxims dies, en els quals s’incrementa considerablement l’afluència de visitants al municipi i es desenvolupen els actes centrals de les celebracions patronals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà