Llíria pavimenta el Camí dels Frares

L’actuació compta amb una inversió de 393.545 euros

El regidor de Mobilitat i Camins de l’Ajuntament de Llíria, Paco García, ha informat que “s’han dut a terme les obres de pavimentació del Camí del Frares, entre els termes municipals de Llíria i Marines, que permet crear una nova xarxa de pistes rurals que milloren la connexió entre les dos localitats veïnes, les urbanitzacions i els camps agrícoles de les zones per on discorre”. Estos treballs han comptat amb una inversió de 393.545 euros.

Esta actuació ha sigut un treball conjunt entre l’Ajuntament de Llíria i la Conselleria d’Agricultura. Segons ha apuntat l’edil, “era una reivindicació històrica dels dos municipis, atés que el traçat del camí afectava el 50% de tots dos en tot el seu trajecte, i fins a la data no s’havia materialitzat mai cap conveni o acord de col·laboració per a poder executar estes obres”.

García ha explicat que el Consistori “ha preparat tota la part tècnica de projectes, mentre que la Generalitat, a través d’Agricultura i l’empresa Tragsa, han realitzat la licitació i posterior execució de les obres de pavimentació”.

Els treballs han consistit en larepavimentació de tot el tram de Camí dels Frares que discorre entre els termes municipals de Llíria i Marines, des del camí de Llíria a Portacoeli, en la partida “Escaló”, i fins a la intersecció amb la CV-25; i des d’esta, fins a arribar al nucli de població de Llíria “Foia de la Monja” i la urbanització de Marines “El Romeral”.

L’edil de Camins ha assenyalat que este nou vial “suposa un nexe d’unió important que ajuda a vertebrar els dos termes municipals i les zones rurals i residencials que hi ha entre Llíria i Marines”.

En total, s’han pavimentat uns 3,4 quilòmetres de vial, que ha sigut eixamplat en alguns trams per a millorar la circulació i la seguretat viària.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà