Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

El termini d’execució de les obres subvencionades per l’ARRU s’amplia en un any

La directora general de Vivenda ha anunciat que els propietaris podran realitzar els projectes de rehabilitació fins a 2018

El termini d’execució de les obres subvencionades pel programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana) als barris del Pic, la Torreta, la Barceloneta i el Raval de Llíria s’ha ampliat en un any, com ha anunciat la directora general de Vivenda, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró.
 

Els treballs aprovats en la convocatòria devien tindre les obres de rehabilitació finalitzades al llarg de 2017, però al prorrogar-se el Pla de Vivenda on s’inclouen estes ajudes, podran acabar-les el 2018, de manera que les persones beneficiàries disposaran de més temps per executar les obres.
 
El regidor d’Obres de Llíria, Francesc Fombuena, ha manifestat que “tant per al Govern municipal com per a la Generalitat és molt important rescatar persones, però també vivendes i els llocs de treball del sector de la construcció que van patir la crisi del boom immobiliari i ara, amb la rehabilitació, tindran una segona oportunitat”.
 
Fombuena ha destacat també que “treballant junts des de les administracions públiques fa que puguem treballar més i millor, i articular més sistemes d’ajudes que afavorisquen la rehabilitació i la regeneració urbana de Llíria, per exemple amb una futura continuació en la Vila Vella”.
 
L’àrea d’actuació comprén els barris del Pic, la Torreta, la Barceloneta i el Raval, zones degradades i amb moltes patologies constructives del centre històric de Llíria. A causa de l’estat de deteriorament en què es troben una sèrie de vivendes, l’actuació preveu la renovació d’edificis i la rehabilitació vivendes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà