Carlos Baute i ‘las Guerreras’ protagonitzen la cançó del Mundial d’Handbol Femení

La cançó oficial del Campionat del Món està protagonitzada pel cantant i compositor de renom internacional, Carlos Baute. Amb una dilatada trajectòria professional a la seua esquena, l’artista ha compost i interpretat ‘LaLaGol, la sintonia que donarà ritme a un torneig històric per a l’esport femení. Aquest tindrà lloc de l’1 al 19 de desembre a Torrevella, Granollers, Llíria i Castelló.

L’aparició de ‘las Guerreras‘ és un dels grans elements diferenciadors del videoclip de la cançó. El rodatge es va dur a terme el dia 7 d’octubre, a la ciutat malaguenya d’Antequera , on el mateix Carlos Baute va compartir escenari amb les jugadores de la Selecció Espanyola. Les Guerreres van viure una experiència sense precedents durant el rodatge, ballant i cantant al costat d’un dels cantants més influents del panorama musical en els últims anys.

La bona relació forjada entre Carlos Baute i la Real Federació Espanyola d’Handbol, amb el president Francisco Blázquez al capdavant, ha fet possible la creació de ‘*Lala gol’, l’últim gran èxit de l’artista, la lletra del qual ha compost i adaptat ell mateix per a l’ocasió, involucrant-se en cada detall i demostrant el seu respecte i implicació per l’handbol femení i la Selecció Espanyola.

LaLaGol - Carlos Baute

Francisco Blázquez assegura que “per a l’handbol espanyol és un salt molt important aconseguir que un artista de renom com Carlos *Baute haja volgut unir-se a un moment històric i així portar en *volandas una cançó que ell mateix ha guiat des del primer moment, mostrant el seu compromís i suport amb l’esport femení”. “Des de la Federació Espanyola d’Handbol solament tenim paraules d’agraïment per la seua col·laboració, la seua cooperació i per fer-ho tot tan senzill i tan fàcil, tractant-se d’una persona amb un enorme currículum i una gran ocupació. Carlos Baute ha dedicat moltíssim temps per a crear i compondre aquesta cançó en un moment que quedarà per a la posteritat de l’handbol espanyol, sent la primera vegada que Espanya acull un Campionat del Món d’handbol femení”, afig el president.

“Sent una profunda admiració per les Guerreres. Els desitge tot el millor per al Mundial i els mane tot el suport i la força per a una cita històrica. Són unes campiones”, assegurava el mateix Carlos Baute després de l’eixida del videoclip.

La carrera musical de l’artista va començar amb el llançament del seu primer disc l’any 1994. Des de llavors, Carlos Baute ha publicat 14 àlbums i ha sumat multitud de reconeixements de nivell internacional, com tres Premis Ondas i nombrosos discos d’or i platí, destacant el rotund èxit que va obtindre amb el disc ‘De pròpia mà’. En ell s’incloïa la cançó ‘Penjant a les teues mans’, que va arribar a convertir-se en un dels senzills més venuts de la història d’Espanya i Amèrica Llatina.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà