El Bosc de la Benvinguda suma 53 nous oms

Els nascudes en 2020 han participat amb els seus familiars

Un total de 53 xiquets de l’Eliana, nascuts en 2020, van participar aquest diumenge en una nova edició del ‘Bosc de la Benvinguda’. Carregats d’eines i guants, i acompanyats dels seus familiars, tots ells van plantar el seu corresponent exemplar d’om en el Barranc del Mandor, que suma ja 315 nous arbres gràcies a aquesta iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament fa 5 anys i que busca recuperar aquest emblemàtic espai.

Bosque Bienvenida 2021

Com en edicions anteriors cada om, una espècie en ple procés de recuperació després de l’afecció de la plaga de grafiosis, estarà senyalitzat amb el nom i la data de naixement del xiquet o xiqueta agermanat. D’aquesta manera, a més de contribuir a crear progressivament un espai natural, podran acompanyar el seu procés de creixement de fins a 30 metres d’altura, així com corresponsabilitzar-se de la seua cura i reg. A més, com a arbre commemoratiu d’aquesta cinquena edició, els jardiners municipals han plantat un exemplar de carrasca que continuarà absorbint alta quantitat de CO₂.

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquest emotiu acte dóna la benvinguda a aquests nous veïns i veïnes, al temps que treballa el sentit de pertinença al territori i contribueix a cuidar el planeta i mitigar el canvi climàtic, “tirant arrels a l’Eliana per a poder créixer i expandir-se fins a i cap a on el seu futur els porte”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà