Sanitat concedeix a Nàquera 65.247 euros per a reformar el centre de salut

Esta ajuda cobreix obres de reforma, reparació, restauració i rehabilitació

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha concedit subvencions per un import total de prop de 1,5 milions d’euros a 24 municipis de la Comunitat Valenciana per a la intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d’assistència sanitària.

En concret, les subvencions cobreixen obres de reforma, reparació, restauració i rehabilitació, així com les de conservació i manteniment.

El municipi de Nàquera és l’únic de la comarca del Camp de Túria que es beneficiarà d’aquesta inección econòmica que ascendeix a 65.247,76 euros.

L’objectiu principal del Pla d’Intervenció Arquitectònica en Consultoris (PIAC) de Sanitat és la millora i adequació de les infraestructures sanitàries a les necessitats assistencials de la població en els diferents municipis de la Comunitat Valenciana.

Per a poder accedir a les ajudes, els ajuntaments han de presentar un projecte d’obra sobre la intervenció arquitectònica que es durà a terme. A més, l’ajuntament ha de tindre la titularitat patrimonial del local en el qual es realitzaran les obres.

Les ajudes estan destinades per a totes aquelles actuacions que comporten una intervenció arquitectònica en un local de titularitat pública destinat a l’atenció sanitària. Per tant, se subvencionen aquells projectes que comporten una reforma, reparació, restauració i rehabilitació de les instal·lacions. A més, es poden dur a terme tasques de manteniment i conservació del local municipal.

Es tracta de la setena convocatòria d’aquestes ajudes; el límit de la subvenció està establit en 400.000 euros per cada projecte de millora i el nombre màxim de projectes subvencionables en cada convocatòria per ajuntament és de dos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà