Olocau col·labora en la superació del repte ‘Mi pueblo en el British’ 

puntal dels llops

Amb 1.375 visitants dels 401.857 rebuts per les 280 localitats participants 

Ahir, va finalitzar amb èxit el repte ‘Mi pueblo en el British’, una iniciativa impulsada per l’Associació Espanyola de Municipis de Muntanya amb la qual les 280 localitats que formen part d’ella van reptar el British Museum a sumar més visites entre l’11 de desembre i l’11 de gener que la galeria londinenca. 

Els pobles de muntanya que han participat han acumulat 401.857 visitants en este període, quantitat que supera els 340.000 rebuts pel British Museum en un mes. Olocau, com a integrant de l’associació, ha contribuït a esta fita comptabilitzant un total de 1.375 persones que han volgut conéixer el Puntal dels Llops. 

Per a l’alcalde, Antonio Ropero, “és un honor haver format part d’esta original iniciativa i haver demostrat el potencial del nostre poble com a destinació turística amb el fantàstic nombre de visites rebudes”.

“Suposa una gran alegria saber que, juntament amb altres municipis de muntanya de tota Espanya, hem ajudat a tirar avant este repte i, amb això, a donar a conéixer el ric patrimoni que posseïm” ha afegit. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà