El PP presenta Alberto Gimeno com a candidat a l’alcaldia de Riba-roja

candidato pp ribarroja

Mazón es compromet a fer el nou centre de salut i completar el metre

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat hui que “amb el PP, Riba-roja de Túria tindrà el nou centre de salut que necessita i es posaran en marxa mesures per a incentivar la construcció d’habitatges protegits per a facilitar l’accés a l’habitatge als més joves”.

Mazón ha participat al costat de Vicent Mompó en la presentació del candidat del PP a l’alcaldia de Riba-roja de Túria, Alberto Gimeno, on s’ha compromés a completar la línia del metro. “Va ser un govern del PP el que porte el metro a Riba-roja de Túria i serà un govern del PP el que concloga aquest projecte de transport públic tan important per a la connectivitat sostenible en el municipi”.

El president del PPCV ha recordat que “som l’únic partit capaç de baixar els impostos als ciutadans. Tenim un ambiciós pla fiscal que suposarà un estalvi de més de 1.500 milions d’euros i que baixa els impostos a tots, beneficiant de manera més contundent a les rendes més baixes”. “Volem deixar de ser una de les autonomies amb major pressió fiscal. Els valencians mereixen un Consell que pense en ells i no que estiga més pendent dels seus embolics interns”.

Ha assenyalat que “Puig manté el Consell més car de la història i no inverteix en infraestructures productives i socials en els municipis de la Comunitat Valenciana No són conscients que amb cada euro que s’inverteix a millorar un municipi fa més competitiu el territori i genera llocs de treball.

En aquest sentit, ha anunciat que “des del PPCV estem a peu de carrer, escoltant els veïns i per això tenim un projecte de govern i un equip humà amb mesures reals per a les necessitats dels ciutadans. No volem donar l’esquena als valencians, com han fet Puig i Sánchez. Han deixat d’escoltar els veïns”.

Mazón ha afirma que “el canvi en la Comunitat és cada vegada més necessari. Aquesta terra necessita governants i alcaldes que creguen en ella i que aposten pel seu creixement i la reivindiquen com mereix. Puig i Sánchez han donat l’esquena a aquesta Comunitat, ni aigua, ni inversions, ni nou sistema de finançament.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà