La Habitación Roja irromp en les Festes del Crist de Riba-roja

La Habitación Roja

L’actuació de Bajoqueta Rock i la Cordà se celebraran la nit del dissabte

La música en directe del quartet valencià La Habitación Roja arriba aquesta nit a la Plaça de l’Ajuntament de Riba-roja amb un recopilatori de grans èxits, especialment dels seus últims treballe ‘Años luz’ i ‘Años Luz II’, gravats amb motiu del seu 25 aniversari.  El grup format per Jorge Martí, José Marco, Pau Roca i Marc Greenwood, aprofitarà aquesta ocasió per a guanyar a un públic entregat amb ‘Mi Habitación’, ‘Te Quiero’ y ‘Voy a hacerte Recordar’.

Riba-roja es troba immersa en la celebració de les seues festes patronals en honor al Santíssim Crist dels Afligits, que se celebren en la localitat fins al pròxim 14 de setembre, organitzades per l’Ajuntament i la Confraria  del Crist dels Afligits. 

Una altra de les actuacions estel·lars serà la de Bajoqueta Rock, fidels a la seua cita amb el seu lloc d’origen, atraparan al seu incondicional públic el dissabte 9 de setembre a les 23.15 hores en la Plaça de l’Ajuntament, com el seu rock 100% valencià, ‘de la terreta’. Després del concert, organitzada per l’Associació Penya El Coet, tindrà lloc la gran Cordà en la Plaça Adolfo Suárez.

La gastronomia arriba el diumenge 10 de setembre de la mà de la trobada ‘Nuestros bares. ADN 100% Esmorzador’ a les 10 hores en la Cebera, organitzat per Almorzar4Magnifics i amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Bar Institut. Per 15 euros, els assistents podran degustar quatre entrants, torrà i beguda i participar el sorteig de diversos premis.

La mateixa vesprada, tindrà lloc la Run Càncer, una marxa popular, organitzada per la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer amb la finalitat de recaptar fons per a investigació.

Els ‘tardeos’ a partir de les 19 hores a càrrec de Bernat Music Feelings -9 de setembre-, el grup Carpinxo’s Band, 10 de setembre o Soto Goes Jazz -12 de setembre-, formen part d’un interessant cartell de músics valencians, que seran l’avantsala a les nits a la fresca en les quals gaudir d’espectacles com el que oferirà l’alumnat dels conservatoris professionals de Música i Dansa de Riba-roja el dia 11 a les 22 hores.

El grup Golden Apple Quartet , el 12 de setembre a les 22 hores o l’actuació de la Banda Simfònica Unió Musical de Riba-roja com ‘El fantasma de l’Òpera’ el dia 13 tancaran els actes musicals .

El dia gran serà el 14 de setembre, festivitat del Santíssim Crist dels Afligits. La jornada començarà a les 8.00 hores com una despertà i a les 12 serà la Missa en honor al patró. La Pirotècnia Valenciana Gori oferirà a les 14 hores una mascletá i a les 20 hores, la processó pels carrers del centre històric tancarà el programa d’actes.

L’alcalde Robert Raga ha ressaltat ‘el caràcter integrador de les festes del Crist. que cada any, organitzem, juntament amb la Confraria del Crist del Afligits, amb la il·lusió d’agradar a tots els públics’,  -matisa- ‘hem apostat, un any més, per grups musicals de la terra, com L’Habitació Roja i Bajoqueta Rock, que amb el seu repertori habitual faran vibrar a Riba-roja de Túria’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà