Més de 400 persones gaudeixen de la nocturna de Riba-roja

Jaume Albaranez i Cristina de La Torre van ser els més ràpids en categoria masculina i femenina

Més de 400 participants van estar presents en la dènou edició de la volta a peu nocturna de Ribaroja de Túria. Un circuit urbà de set quilòmetres, totalment asfaltat, van haver de recórrer tots els esportistes. Aquesta prova forma part del circuit de carreres de la Mancomunitat Camp de Túria.

Jaume Albaranez, del CD Metaesport, va ser el guanyador de la cita amb un temps de 22.39. Paco Monzó i Miguel Silla, van completar el podi amb un temps de 23.07 i 23.16, respectivament.

En la categoria femenina, Cristina de La Torre, del Concabeza team, es va fer amb la victòria després de completar el recorregut amb un temps de 25:59, seguit de Roser Manosa i Laura Villalba.