Guanyem nega formar part de l’equip de govern de Sant Antoni de Benaixeve

Pau Guanye San Antoni de Beneixeve

Atribueixen la informació a un “error” en la web de l’Ajuntament

El portaveu del grup municipal Guanyem SAB -Compromís, Plataforma, Podemos- , Pau Andrés, ha manifestat que el seu partit no forma part del nou equip de Govern de Sant Antoni de Benaixeve, tal com s’ha publicat aquest matí en la web de l’Ajuntament.

Des de la coalició han expressat a través de les seues xarxes després de publicar-se la notícia en InfoTúria.com que “no formem part del govern municipal de Sant Antoni, desconeixem el motiu que s’haja publicat, probablement un mer error”.

En aquest sentit, el regidor de Guanyem ha afegit en declaracions a aquest periòdic que “nosaltres des de Guanyem no hem pactat estar en l’equip de govern l’única cosa que vam fer va ser investir a la candidata d’UCIN, Eva Tejedor, com a alcaldessa”.

Quant a la composició de futur executiu local, el regidor de Guanyem ha indicat que “això ho decidirà Eva Tejedor”. Sobre la presència en ell dels dos representants de la coalició, ha afegit que això “ho decidirà l’assemblea però hui dia no estarem en l’equip de govern”.

La web municipal ha sigut modificada i ja no apareixen com a delegats els sis regidors que van donar el seu vot en la investidura a la nova alcaldessa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà