Sant Antoni reforça la neteja d’embornals davant la previsió de pluges

imbornales

L’Ajuntament ha coordinat treballs en tots els barris per a garantir el màxim drenatge dels embornals

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha intensificat en els últims dies els treballs de neteja en els embornals amb l’objectiu d’evitar inundacions davant la previsió de pluges en les pròximes setmanes.

El reforç en neteja realitzat pels operaris municipals s’ha dut a terme per diferents zones del municipi, tant del nucli urbà com en les zones residencials, entre elles Sant Vicent, Pujols i Montesano. En aquesta línia, els treballadors han incidit especialment en aquells depòsits situats en zones de major risc d’acumulació d’aigües per la seua ubicació.

Concretament, els treballs de neteja en la xarxa de sanejament han permés l’extracció de sediments i residus de les caixes embornals i posteriorment s’ha dut a terme una comprovació del correcte funcionament dels mateixos garantint-se el pas de l’aigua.

El regidor d’Urbanisme i Serveis, Luís Trejo, ha subratllat que “malgrat que els serveis de neteja treballen de manera continuada als carrers de la localitat i revisen l’estat dels embornals, des de l’Ajuntament hem previst una revisió completa de tots aquests equipaments per a garantir la seua màxima capacitat de drenatge i evitar el menor nombre d’incidències en la via pública que puguen posar en risc als nostres veïns i veïnes en cas de tempesta”.

De la mateixa manera s’ha mostrat l’alcaldessa de la localitat, Eva Tejedor, que ha afirmat que “aquest equip de govern de consens està compromés amb garantir un entorn encara més net a tota la comunitat, visquen en el barri que visquen” i ha assegurat que “aquest tipus d’actuacions s’emmarquen en tot un pla de revisió dels protocols de neteja per a aprofitar al màxim els recursos actuals i optimitzar tots els serveis disponibles”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà