Més de 225 xiquets participen a les escoles d’estiu de Serra

Les activitats han estat dirigides a l’alumnat de 0 a 3 anys i de primer d’infantil a sisé de primària

Més de 225 xiquetes i xiquets han participat en les diferents escoles d’estiu i ludoteques que ha organitzat l’Ajuntament de Serra durant el mes de juliol, els últims dies de juny i les dos primeres setmanes d’agost. Els diferents programes s’han oferit “perquè les famílies pogueren conciliar millor les seues vides familiars i laborals” manifesta Alicia Tusón, alcaldessa de Serra.

Les diferents activitats han estat dirigides a l’alumnat de 0 a 3 anys i de primer d’infantil a sisé de primària. D’aquesta manera, 45 xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys han acudit a l’escola d’estiu de l’Escoleta Infantil Municipal. L’alumnat de primer d’infantil fins a 6é de primària ha pogut gaudir de l’escola d’estiu al CEIP Sant Josep amb 95 persones inscrites i de 32 a l’escola esportiva que s’ha celebrat al Poliesportiu Muncipal Héctor Catalá.

A les escoles d’estiu han participat els joves beneficiaris de les beques per a estudiants de Serra et beca de l’Ajuntament de Serra. Un programa de pràctiques remunerades adreçat a l’alumant de cicles formatius i graus universitaris.

Ludoteques gratuïtes

A més a més també s’estan realitzant dos ludoteques tant a la urbanització Torre de Portaceli com al nucli urbà per cobrir els dies que anaven des del final de curs al començament de les escoles d’estiu i per a les dos primeres setmanes d’agost amb 50 xiquetes i xiquets. Les ludoteques han estat gratuïtes gràcies a una subvenció del Pla Concilia del Ministeri d’Igualtat a través de la Generalitat Valenciana.

“Tot un èxit de participació que demostra el compromís d’aquest govern amb les famílies del nostre poble” en paraules del regidor d’Educació i Infància, Borja Martínez qui afegeix que “continuarem treballant en aquesta línia de seguir oferint activitats encaminades a la conciliació.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà