Mark Knopfler i Bob Dylan encapçalen el gran any musical de la Plaça de Bous

plaça de bous camp de turia

També actuaran Vanesa Martín, Manu Carrasco i Melendi.

La Plaça de Bous de València ha ampliat els seus usos acollint esdeveniments empresarials, cites culturals i esdeveniments esportius, destacant el reforç d’una programació musical.

L’any recentment estrenat preveu grans esdeveniments musicals en el recinte taurí propietat de la Diputació de València , com els concerts de Mark Knopfler i Bob Dylan, que tocaran a València amb un marge de tot just dues setmanes. L’ànima máter de Dire Straits ho farà el 26 d’abril, mentre que el cantautor estatunidenc arribarà a la Plaça de Bous el 7 de maig.

Les escales de Knopfler i Dylan en el recinte del carrer Xàtiva són les dues cites més assenyalades del gran any musical en la Plaça de Bous, per on continuaran desfilant Vanesa Martín, Manu Carrasco i Melendi.

El 29 de juny, Vanesa Martín tornarà a la ciutat amb ‘Totes les dones que habiten en mi’. El concert, que donarà la benvinguda a l’estiu, està programat a les 23.00 hores. Manu Carrasco arribarà a la Plaça el 6 de setembre amb el seu gira ‘La creu del mapa’, mentre que Melendi ha reservat el 27 de setembre per a retrobar-se amb el públic valencià.

Durant 2018, a més de Melendi i el seu ‘Cub de Rubik’, van visitar la Plaça de Bous de València artistes com Manolo García, Raphael, Loquillo, David Bisbal i Maluma. Tots ells van omplir un recinte que va haver de doblegar sessió per a donar resposta a la demanda d’entrades que van tindre els concerts de Dani Martín i Pablo Alborán.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà