Caixa Popular i FAMPA uneixen forces per a impulsar l’educació

Caixa Popular i FAMPA Valencia

Ofereix condicions favorables en productes i serveis financers

Caixa Popular ha signat un acord de col·laboració amb FAMPA-València que ofereix als seus associats condicions favorables en productes i serveis financers.

Amb aquesta aliança, Caixa Popular posa a la disposició d’aquestes AMPES diferents productes en condicions especials com el Compte Associació o línies de finançament per a afavorir el desenvolupament de la seua activitat.

La signatura del conveni s’ha produït en la seu de l’entitat financera valenciana i l’han formalitzat Vicente López Murillo, de l’equip de Centres d’Ensenyament de Caixa Popular, i Rubén Pacheco, president de FAMPA València.

FAMPA-València desenvolupa activitats de representació, defensa i promoció de les Associacions de Mares, Pares i representants de l’alumnat per al compliment dels seus objectius. Té com a principal objectiu defensar l’ensenyament públic de qualitat i en valencià i compta actualment amb més de 600 AMPES federades.

Per part seua, Caixa Popular fomenta l’educació i la formació que ajuden la societat valenciana a avançar i generar sinergies que promouen la millora econòmica i social.

La cooperativa de crèdit ofereix el seu suport i col·labora amb les organitzacions que representen els centres d’ensenyament, així com amb les universitats, instituts i escoles valencianes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà