Alumnes de primària de Vilamarxant aprenen anglés a través del teatre

Una obra adaptada al seu nivell

Xiquets i xiquetes de Primària del centres escolars de Vilamarxant han pogut practicar i aprendre anglés a la Casa de la Cultura en la representació “A bit lost”, una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant, amb la companyia “Forum Theatre & Educacion” i  la Diputació de València.

Els més menuts han gaudit de la història de Becky i el seu desé aniversari. Per celebrar-ho convida a una gran festa a tots els seus amics al jardí de sa casa. Ho té tot preparat: pastís, begudes, decoració i jocs. Però abans que comence la festa se n’adona d’un problema: un xicotet mussol ha caigut del niu i encara no sap volar.

Amb esta obra, interpretada per una actriu nadiva, els xiquets i xiquetes han pogut comprovar com el nivell d’anglés que tenen és correcte per a la seua edat, perquè han pogut seguir sense problemes l’argument de la funció. A més han après coses noves, com la forma d’escriure determinades paraules i el nom de molts animalets.

La companyia “Forum Theatre & Education” està especialitzada en la producció i distribució d’obres de teatre íntegrament en anglés, destinades a l’aprenentatge d’esta llengua i adaptant-les a diferents nivells educatius.

La Regidoria de Cultura programa regularment obres amb esta companyia per fomentar l’aprenentatge d’una forma divertida entre els més menuts i que puguen comprovar com entenen els actors i actrius que els parlen en una llengua que, per a molts d’ells, és prou nova i desconeguda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà