Comencen les obres de pavimentació de la pista poliesportiva de Vilamarxant

millores-pista-poliepsortiva-vilamarxant

No podrà emprar-se fins a l’1 de juliol

Esta setmana ha començat la segona i última fase dels treballs de millora i renovació del paviment i la xarxa de seguretat de la pista poliesportiva del Poliesportiu Municipal. Concretament, les actuacions consistixen en l’aplicació de resines sintètiques per completar l’adequació del paviment de la pista.

A causa dels treballs, la pista no podrà emprar-se fins a l’1 de juliol. La resta de pistes de les instal·lacions sí que estaran en ús i en el seu horari habitual, tot i que poden produir-se algunes molèsties de soroll i pols durant les obres.

En febrer es va completar la primera fase d’esta actuació en la qual es va habilitar la pista per a la pràctica del futbol sala escolar, recreatiu i federat; i minibàsquet escolar i recreatiu.

Dotada de nou equipament

A més, també s’ha adquirit nou equipament, com ara cistelles i porteries noves, per oferir un servici més segur i adaptat a les demandes dels esportistes.

Els treballs també han inclòs millores en la seguretat i l’adequació dels espais annexos, amb la canalització dels sistemes de recollida d’aigües pluvials, la instal·lació de xarxes de seguretat i la millora de l’accés a la pista.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà