Cs Vilamarxant aconsegueix el carril per als cliclistes i vianants fins a Riba-roja de Túria

Gràcies a dues esmenes de Ciutadans als pressupostos de la Diputació de València

Ciutadans Vilamarxant ha aconseguit que “la Diputació finance el carril cicle per als vianants fins a Riba-roja de Túria”, ha avançat el portaveu de la formació taronja en el municipi de Camp de Túria, Xavier Jorge.
Segons l’edil, “la redacció del projecte bàsic per a abordar aquesta infraestructura, que passarà pel Pont de Ferro i serà paral·lela a la CV-370, es realitzarà en l’exercici 2021”. “El projecte i la seua execució seran finançats íntegrament per la Diputació de València gràcies a dues esmenes del grup Ciutadans als pressupostos de la Diputació a proposta de Cs Vilamarxant”, ha destacat Jorge, qui també ha detallat que “la setmana que ve ja hi haurà una primera reunió amb els tècnics de la Diputació”.
D’una banda, ha argumentat el regidor de Cs, “s’aconseguirà condicionar l’accés a un reclam turístic, com és el Pont de Ferro, des del municipi, i el nucli urbà de Vilamarxant quedarà unit a la xarxa de carrils bici comarcal”.
D’altra banda, ha explicat, “aquesta nova via també vertebrarà tot el territori municipal en crear una nova infraestructura que permetrà als veïns de les urbanitzacions de Mulló de Crusà i Mas del Moro desplaçar-se de manera sostenible fins al nucli urbà de Vilamarxant”.
En aquest sentit, Xavier Jorge ha celebrat que “la Diputació tinga en compte les necessitats de Vilamarxant, aposte pel desenvolupament d’aquest municipi i invertisca part del seu pressupost en la nostra població després de molts anys d’abandó”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà